Totuus taivaasta

Käväisin kirjakaupassa ja ostin romaanin. Katselin muitakin kirjoja. Uutuushyllyssä silmiini osui Eben Alexanderin Totuus taivaasta. Siinä on valkoinen kansi, jonka oikeassa yläkulmassa lentelee sini-musta perhonen. Kirjan nimi on painettu harmaalla.

Katseeni pysähtyi kanteen. Ihmettelin, miten kirja on vasta nyt esittelyssä, kun jo viime vuonna kommentoin sitä blogissa.  Tuntui jotenkin oudolta, mutta jätin asian mielestäni.

Vasta kotona hoksasin. Kaupan kirja on suomenkielinen. Olin lukenut teoksen Proof of Heaven ja se on painettu kullankeltaisin kirjaimin kanteen.  Englanninkielinen alkuperäisteksti amerikkalaisen neurokirurgin kuolemanrajakokemuksista julkaistiin vuosi sitten.

Eben Alexanderin kirjaa esittelevä juttu Enemmän kuin osiensa summa.

Kirja

Eben Alexander. Totuus taivaasta. WSOY 2013.

Totuus taivaasta