Hajalla, mutta koottavissa

2015-07-17 pisaroita lehdissäMietin, kirjoittaisinko äskettäin suomeksi ilmestyneestä James Daviesin kirjasta Hajalla- Onneton totuus psykiatrian nykytilasta. En kirjoita, koska olen kommentoinut englanninkielistä versiota CrackedWhy psychiatry is doing more harm than good?  kirjoituksessa Vaihdetaan myyttiä marraskuussa 2013. Sen sijaan julkaisen Jalkeilla-blogistin arvion Daviesin suomennetusta kirjasta.

Blogisti toteaa: ” Mikäli lopuksi ei olisi näkynyt valoa tunnelin päässä (luku 13.), olisi totisesti jäänyt ahdistunut mieliala psykiatrian onnettomasta nykytilasta. Kai se on niin, että me yksittäiset ihmiset voimme joka tapauksessa äänestää jaloilla ja kertoa toisille mielipiteemme, suositella esim. tällaisia kriittistä psykiatriaa edustavia kirjoja luettavaksi mm. mielenterveyden ammattilaisille, potilaille ja heidän omaisille. On hyvä, joskin hieman pelottava asia tietää missä mennään.”

Niinpä. Vaikka tieto saattaa lisätä tuskaa, se myös vapauttaa.

One thought on “Hajalla, mutta koottavissa

  1. Kun terapeuttini sanoi minulle ettei psykologia käsittele parapsykologiaa niin käänsin selkäni teoreettiselle psykologialle ja siivosin mieleni pirut itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s