Tutustu Maria Nordinin Eroon oireista -kurssiin

Maria Nordin avasi kiistellyn kurssinsa alkuosan kaikkien katsottavaksi. www.marianordin.fi/lahja

Media- ja somekohut tulevat ja menevät. Pahimmillaan ne muistuttavat maalittamista eli jonkun ihmisen julkista, perusteetonta syyttämistä ja häirintää. Maalittamisen kohde voi olla toimittaja, lääkäri, arkkitehti tai kuka muu tahansa, joka uskaltaa kertoa asioista, joiden kertomista ei pidetä yleisesti suotavana.

Kyse saattaa olla poliittisesti aroista aiheista, valtavirrasta poikkeavista näkemyksistä tai uusista ilmöistä, joiden oma paikka ei ole vielä vakiintunut yhteiskunnassa.

Verkkokurssi Eroon oireista edustanee jälkimmäistä. Kurssin kehittäjä Maria Nordin on ollut viime aikoina mediahuomion keskiössä ja naista on roiskittu kovilla vaarallisuusväitteillä, jotka ovat kohdistuneet kurssin sisältöön. Hyvin vähän on keskusteltu pääasiasta eli kurssin perusideasta ja tarkoituksesta tai sen taustalla olevasta kehon ja mielen yhteyksien teoriasta ja tutkimuksista, joihin valmennus nojaa. Kurssin harjoitukset ovat myös jääneet hiukan epäselviksi.

Koska kurssi on maksullinen, moni ei sen vuoksi ole voinut tai halunnut tutustua sen sisältöön. Mielipide on muodostettu sen perusteella, mitä media, bloggarit ja somekeskustelu ovat tuoneet esiin.

Nyt Maria Nordin on avannut alkuosan kurssista kaikkille. Tässä vielä uudestaan linkki ilmaiseen kurssijaksoon. www.marianordin.fi/lahja

Blogikirjoitus  Puoskari Maria ruotuun!  antaa myös ajattelemisen aihetta.