Mistä voi ostaa vallankumouksen?

Ihmiset kyselevät, että mistä sitä VALLANKUMOUSTA oikein saa, kun ei ole Akateemisessa eikä Suomalaisessa.

Kirja Inhimillisyyden vallankumous – Iloa ja toivoa terveydenhoitoon (Toim. Aarva P, Kortejärvi H, Sarvela K), Basam Books 2018 ilmestyi 18.10.2018.

Kirjaa myyvät ainakin:
HELSINGISSÄ Rosebud -kirjakaupat Tiedekulmassa (Tiedekulma Shop), Yliopistonkatu 4, Kaisa-talon Kirja & Kahvi / Rosebud Kaisatalo Vuorikatu 7 ja Asematunnelissa sekä Era Nova-kirjakauppa, Kasarmikatu 2
TAMPEREELLA  Ratinan kauppakeskuksessa äskettäin avattu Rosebud-kirjakauppa  ja  Teos & Tulenkantajat -kirjakauppa, Hämeenpuisto 25, jossa pidetään Tampereen julkkarit 6.11. klo 18.00. Tervetuloa.
KUOPIOSSA Rosebud Kauppahalli. (Kuva alla on Rosebudin ja Basam Booksin osastolta Helsingin kirjamessuilla).
VERKKOKAUPPA  Adlibris toimittaa kirjan kotiin 2-3 päivässä. 

Kirjaa ei ole vielä saatavissa kaikissa isojen kirjakauppojen, Akateemisen Kirjakaupan ja Suomalaisen Kirjakaupan myyntipisteissä. Yksi syy siihen on, että pienten erikoiskustantamojen, kuten Basam Books, on isoja hankalampaa saada tuotteitaan suoraan painosta, automaattisesti, esille kauppaketjujen liikkeisiin. Mutta jos on riittävästi kyselijöitä, niin teos kyllä tulee sinne myyntiin. Kannattaa kysyä myös kirjastosta.

Sisällys 1

Sisällys 2

Kirjoittajat

Hanna Kortejärvi on farmasian tohtori. Hän toimii tutkijana ja kehittäjänä, ja haluaa edistää järkevää lääkkeiden käyttöä sekä inhimillistä hoitokulttuuria.

Kati Sarvela on hammaslääkäri, hypnoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja, jolla on sensomotorisen psykoterapian koulutusta. Hän on kiinnostunut kehomielimenetelmistä ja luovuudesta auttamismuotona

Pauliina Aarva on yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän on terveyden edistämisen dosentti, joka tutkii täydentävien hoitojen käyttöä ja ihmisten hoitokokemuksia.

Kaija Helin on terveystieteiden tohtori. Hän on perehtynyt hoitamisen aatehistoriaan ja tutkii kuvataiteen hoitavaa ulottuvuutta.

Karita Palomäki on psykofyysinen fysioterapeutti ja kouluttaja. Hän kouluttaa ja valmentaa ammattilaisia psykofyysisessä kivunhoidossa ja käyttää kokemuksellisia kehomielimenetelmiä.

Pirjo Lindfors on lääketieteen tohtori, anestesia- ja kipulääkäri, jolla on psykoterapian ja kulttuuriantropologian koulutusta. Hän tutkii lääkäreiden työhyvinvointia.

Tarja Kallio-Tamminen on filosofian tohtori ja fyysikko erikoisalana kvanttifysiikan filosofia. Hän on kiinnostunut ihmisen asemasta ja mahdollisuuksista luonnon osana.

Kirjan voi hankkia myös suoraan kustantajalta Basam Books, mutta siellä se on kalliimpi kuin  Adlibris -verkkokaupassa.

Artikkelikuva on otettu Rosebudin ja Basam Booksin osastolla Helsingin kirjamessuilla 26.10.2018.