ONNELLISTA VUOTTA 2014!

Vuodesta 2014 tulee kaikella tavoin hyvä vuosi.

Nautimme arjesta, itsestämme ja toisista ihmisistä. Autamme, kun joku on pulassa. Osaamme myös ottaa apua vastaan, kun itse sitä tarvitsemme. Asiat järjestyvät parhain päin. Terveys vahvistuu ja mieli virkistyy.

Tulee uusia, hienoja haasteita, joita otamme kiitollisina vastaan.   Luonto, taide ja monipuoliset elämykset rikastuttavat maailmaamme. Olemme avoimia elämälle.

Mikäpäs tällaista vuotta onkaan vastaanottaessa.

Sydämellisesti tervetuloa vuosi 2014!

Sydämellisesti

Ilotulitusta sydämellisesti. Kuva Maija Pyykkönen.

Hyvä shamaanivuosi

Odottamassa on hyvä shamaanivuosi. Omalta osaltani tuen asiallisen tiedon levittämistä shamanismista järjestämällä helmikuussa Tampereen seudulla  shamaanikurssin yhdessä arvostamani shamanoijan Kari Hurmeen kanssa.

Shamaaniseura ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Ensi syksynä on tiedossa juhlaseminaari, jossa suomalaisesta shamanismista keskustellaan tutkimusten ja harrastajien kokemusten pohjalta.

Hyvä kirjoitusvuosi

Kirjoituksia masennuksesta ja uupuksesta selviytyneiltä olen saanut 12 kappaletta.  Tarkoitukseni on tehdä pienimuotoinen tutkimus  siitä, kuinka ihmiset ovat selviytyneet mielenterveysongelmistaan, mikä heitä on auttanut eniten ja mikä ollut esteenä tervehtymiselle.

Toivon, että saan vielä lisää kirjoituksia. Määräaika on pidennetty tammikuun 2014 loppuun. Jos haluat osallistua tähän tutkimukseen katso kirjoitusohjeet täältä.

Hyvä metsävuosi!

Tänä vuonna metsä tulee ilahduttamaan mahdollisimman monta suomalaista. Etelä-Suomeenkin saadaan pian lunta. Sitten suksi luistaa männikössä ja polku valkoisessa metsässä houkuttaa kävelijää. Ja kun kesä koittaa, koivujen viheriöinti ja kuusten tuoksu lahjoittavat miljoona elämystä.

Metsässä voi hoitaa sekä sielua että ruumista. Suomi on loistava metsämaa!

Lunta oksilla

Lunta Ylläsjärven puissa.