Julkistamistilaisuuksia

Inhimillisyyden vallankumous – Iloa ja toivoa terveydenhoitoon -kirja (Basam Books) ilmestyy 17.10. 2018.  Julkistamistilaisuudet ovat Helsingissä torstaina 18.10. ja Tampereella tiistaina 6.11. Tervetuloa. Lisätietoja alla.

195.sohvaryhmä.MV rajattu

Kirjoittajat toukokuussa 2018. Ylärivi vasemmalta Karita Palomäki, Pirjo Lindfors, Tarja Kallio-Tamminen ja Kaija Helin. Alarivi vasemmalta Hanna Kortejärvi, Pauliina Aarva ja Kati Sarvela.

Helsingin yliopiston Tiedekulma, Yliopistonkatu 4,  torstaina 18.10. 2018 klo 10.00. Tietoja ja ilmoittautumiset:  https://www.eventbrite.com/e/terveydenhuollon-inhimillinen-aspekti-tickets-50633591435.  Kirjoittajat kysyvät, ovatko sote-keskustelussa kärsimyksen lievittäminen ja hyvinvoinnin edistäminen jääneet kustannussäästöjen ja poliittisen pelin jalkoihin. He keskustelevat tilaisuuteen osallistujien kanssa teoksen teemoista. Tervetuloa.

Tampereella tiistaina 6.11.2018 klo 18.00   Teos & Tulenkantajat -kirjakaupassa  Hämeenpuisto 25, keskustellaan terveydenhuollon humanistisesta eetoksesta: kuinka lisätä ihmisen kohtaamista, potilaslähtöisyyttä ja hoitamisen monimuotoisuutta. Terveystieteiden tohtori Kaija Helin kertoo kuvataiteen merkityksestä hoitamisessa ja terveyden edistämisen dosentti Pauliina Aarva perinneparannuksesta ja muista täydentävistä hoitonäkemyksistä lääketieteellisten hoitojen lisänä ja itsehoitona. Onko sote-turbulenssissa unohdettu asiakkaiden inhimilliset tarpeet. Tule keskustelemaan.

 

Tässä vallankumouksessa kaikki voittavat!