Voimaeläimen haku

PÄIVITYS 16.7. 2020: Tämä tilaisuus on TÄYNNÄ. Jos olet jatkossa kiinnostunut järjestämistäni shamaanimatkoista/kursseista ja haluat niistä tiedon suoraan sähköpostiisi, lähetä yhteystietosi minulle (pauliina.aarva@gmail.com), niin saat infoa mahdollisista tulevista tapahtumista. En kuormita postiasi. Tulee ehkä 1 tai max 2 viestiä syksyllä 2020.

——————

Mitä: Shamanismiin tutustumisen ilta ja voimaeläimen haku ohjatulla shamaanimatkalla, joka tehdään pienryhmässä (4 henkeä).

Kenelle: Ilta on tarkoitettu niille, jotka eivät ole ennen tehneet shamaanimatkaa.

Paikka ja aika:  Galleria Koppelo, Kauppakatu 14, Tampere, torstai 13.8. 2020 klo n. 17.30 – n. 21.00 (tarkat ajat sovitaan ryhmän kanssa)

Hinta: Ilta on maksuton, mutta taukotarjoilut (teetä, hedelmiä, pientä purtavaa yms.) hankimme ja maksamme yhdessä (ohjaaja+4 osallistujaa= hinta-arvio 30€ eli max 6€/osallistuja). Galleria Koppelo tarjoaa tilan maksutta.

Ohjaaja: Pauliina Aarva, YTT, dosentti (terveyden edistäminen, Tampereen yliopisto) on opiskellut ja harjoittanut shamanismia noin 15 vuotta  ja osallistunut lukuisiin shamanistisiin tapahtumiin Suomessa, Venäjällä (Siperiassa), Englannissa ja Yhdysvalloissa (Kaliforniassa).  

Joku näistä rummuista vie sinut elokuisena iltana shamaanimatkalle aliseen, josta haet voimaeläimesi.

Illan aluksi kerron lyhyesti shamanistisesta maailmakuvasta, shamaanimatkasta ja voimaeläimen merkityksestä. Opastan, kuinka shamaanimatkalle mennään ja mitä asioita on otettava huomioon. Sen jälkeen lähdemme rummutuksen saattelemana hakemaan omaa voimaeläintä. Teemme matkan Galleria Koppelon viihtyisässä ja rauhallisessa takahuoneessa neljän (4) matkustajan ryhmänä. Jokainen tekee oman, yksilöllisen matkan.

Alustalla leväten siirrymme arkitietoisuuden ylittävään mielentilaan. Unenomaisella mielikuvamatkalla ollaan silti tietoisia, ei unessa. Shamaanimatka on turvallinen ja toimiva keino laajentaa omia totuttuja uskomuksia ja käsityksiä.  

Shamanismia on harjoitettu vuosituhansia kaikkialla maailmassa, eri maanosissa hieman eri tavalla. Se on luoteeltaan animistista. Käsitteet alinen, keskinen ja ylinen ovat arkisen elämismaailmamme henkistä puolta. Henkimaailma eli shamanistinen toinen todellisuus voidaan ymmärtää myös osittain tiedostamattomaksi tajuntamme osaksi, joka on laaja käsite pitäen sisällään myös ihmisen kokemat mahdolliset maailmat eli ihmisen potentiaalit.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen  Pauliina Aarva puh.050-5986237 ja pauliina.aarva@gmail.com  Ilmoittautuminen 31.7.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetän tietopaketin ja valmistautumisohjeet elokuun 2020 alussa.

Voit lukea shamanismista lisää Liinanblogista. Siellä on kymmeniä kirjoituksia tästä aiheesta (etsi hakusanalla shamanismi), esimerkiksi Rummun paluu pohjoiseen kotiimme, Intuitio puhuu emotionaalisessa hiljaisuudessa ja Jooga ja shamanismi – jotakin yhteistä.

Tervetuloa

Pauliina