Blogin aiheet

Ihmisyys, terveys, hoitaminen, parantuminen, kulttuuri, luonto. 

  • Kerron  täydentävistä hoidoista, joita jotkut kutsuvat vaihtoehtohoidoiksi, toiset luontaishoidoiksi ja kolmannet uskomushoidoiksi. Kansainvälisesti käytetään termiä Complementary and Alternative Medicine/Treatments (CAM).
  • Olen perehtynyt kehomieli-hoitoihin ja niitä koskeviin tutkimuksiin. Niistä kirjoitan. Minua kiinnostavat erityisesti potilaiden/asiakkaiden kokemukset.
  • Kuvaan omia ja muiden kokemuksia hoitamisesta, parantumisesta, terveyden edistämisestä ja elämästä ylipäänsä.
  • Pohdin elämänmenoa ja ilmiöitä joihin liittyvät henkisyys, usko ja uskonnot, shamanismi, myytit ja laajemmin mieli/tietoisuus.
  • Kommentoin kirjoja ja näyttelyitä. Musiikistakin saatan kirjoittaa. Jaan luonto- ja matkakokemuksiani ja tunnelmiani metsästä, maasta, vedestä, tuulesta ja tulesta.

 

3 kommenttia

3 thoughts on “Blogin aiheet

  1. Eivät vaihtoehtohoitajat ole keksineet liikunnan merkitystä. Jyväskylän yliopistossaa on sellainen ala kuin liikuntalääketiede…

    • Kyllä, yleensä hoitajat käyttävät jotain kokonaisvaltaista liikuntamuotoa (jossa keho-mieli nähdään yhdistelmänä kuin jooga tai chi kung) oman hyvinvointinsa tukemiseen ja kannustavat asiakkaitakin liikkumaan tarvittaessa. Shindo, joogaterapia, chi kung – muutamia liikuntamuotoja mainitakseni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s