Shamanismin peruskurssi Kangasalan lepokodilla 15.-17.9.2017

Kangasalan Lepokoti.

TÄMÄ KURSSI ON TÄYNNÄ. Mahdollisten peruutusten varalta voit ilmoittautua  jonoon. Saat tiedon vapautuneesta peruutuspaikasta sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua (eli viimeistään 8.9.2017).

Shamanismia on harjoitettu vuosituhansia kaikkialla maailmassa. Viikonloppukurssilla tehdään pääasiassa käytännön harjoituksia. Patjalla leväten rummutuksen säestyksellä mennään shamaanimatkalle, jossa siirrytään arkitietoisuuden ylittävään mielentilaan. Unenomaisella mielikuvamatkalla ollaan tietoisia, ei unessa. Shamaanimatka on turvallinen ja toimiva keino laajentaa omia totuttuja uskomuksia ja käsityksiä.

Shamanistiseen luontoajatteluun perehdytään metsäkävelyillä. Ohjelma sisältää yhden luennon, jossa kerromme shamanismin historiasta, nykyshamanismin virtauksista ja shamanistisesta maailmakuvasta ja ajattelutavasta, kuten käsitteistä alinen, ylinen ja keskinen.

Kurssi alkaa perjantaina 15.9  klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 17.9. klo 15.00. Kurssilla

  • opit shamanismin perusteet
  • haet itsellesi voimaeläimen shamaanimatkalla, teet matkan aliseen ja yliseen
  • löydät uusia ja ehkä jo unohtuneita vahvuuksiasi, rentoudut, virkistyt ja avarrut
  • ihailet Kangasalan harjumaisemia metsäkävelyllä

Paikka  Kangasalan Lepokoti, Ruutanantie 26, Kangasala

Hinta 200 € sisältää majoituksen (2 yötä) vaatimattomassa, mutta viihtyisässä 2 hengen huoneessa, ruokailut, saunan (pe ja la) ja kurssiaineiston. Työttömille ja opiskelijoille hinta on 150 €. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 50 €. Tarjolla on kasvisvoittoista kotiruokaa. Osallistujien maksimimäärä on 12 ja minimi 8. Kurssilla on YKSI  peruutuspaikkaa vapaana (tilanne 14.8.2017). Ilmoittautuminen 25.8. mennessä.

Ohjaajat

Pauliina Aarva on yhteiskuntatieteiden tohtori ja dosentti (terveyden edistäminen). Hän on opiskellut ja harjoittanut shamanismia kymmenen vuotta ja osallistunut lukuisiin shamanistisiin tapahtumiin Suomessa, Venäjällä (Siperiassa), Englannissa ja Yhdysvalloissa (Kaliforniassa).

Nella Brelo harrastaa muinaissuomalaisuutta ja hänellä on terapeuttisen energiaparantajan nelivuotinen koulutus. Hänelle suomalainen, kalevalaiseen ajatteluun nojaava shamanismi on sydämen asia.

Kangasalan Lepokoti toimi 1980-luvulle saakka suomalaisen kulttuuriväen täysihoitolana. Siellä vierailivat mm. Jean Sibelius ja Pentti Saarikoski. Tampereelta Lepokodille on 19 km.

Ilmoittautuminen:  pauliina.aarva@socon.fi tai puh.050-5986237. Ilmoittautuneille lähetetään ohjelma ja valmistautumisohjeet sekä lasku elokuun lopulla.

lepokodin-shamaanisali