Parantavat energiat kansi rajattu

Kirjan tarkoitus on lisätä tietoa sekä avarakatseisuutta ja suvaitsevaisuutta. Se kertoo faktoja, murtaa ennakkoluuloja ja antaa vastauksia kysymyksiin täydentävien kehomieli-hoitojen maailmankuvasta ja suosion syistä. Se sisältää myös kokemustietoa eli kuvauksia käyttäjien hoitokokemuksista.

Parantavat energiat -kirjassa valotetaan, mitä tutkimusten perusteella tiedetään  täydentävien hoitojen hyödyistä ja haitoista. Siinä selvitetään, ovatko hoitojen vaikutukset vain uskomusta eli plaseboa vai voiko ”energioilla” ja hoitavalla kosketuksella olla todellista tehoa. Myyttien, uskon, toivon, rakkauden ja enkeleiden vaikutuksiakin avataan. Lisäksi pohditaan, miksi potilaat eivät yleensä kerro lääkärille käyttävänsä täydentäviä hoitoja. Lähes joka kolmas suomalainen käyttää niitä.

Täydentäviksi hoidoiksi Suomessa luetaan muun muassa akupunktio, aromaterapia, erilaiset energiahoidot, kuten parantava kosketus, eräät hierontamuodot, hypnoterapia, jooga, kiropraktiikka, kalevalainen jäsenkorjaus, meditaatio, NPL, reiki, osteopatia, Rosen-menetelmä ja vyöhyketerapia ym.

Parantavat energiat kirjan kansi

Kirjoittaja Pauliina Aarva on yhteiskuntatieteiden tohtori ja terveyden edistämisen dosentti Tampereen yliopistossa.

Tilaukset Basam Books. Myös kirjakaupat myyvät teosta.

 

 

 

5 kommenttia

5 thoughts on “

  • Seija, et varmankaan ole lukenut kirjaa, kun kysyt tuollaista. Suosittelen lääketieteellistä hoitoa. Tutkimusten mukaan kuitenkin esim. rintasyöpäpotilaat ovat lääketieteellisen hoidon tukena ja lisänä saanet eräistä täydentävistä hoitomuodoista lääkkeetöntä apua syöpähoitojen aiheuttamiin hankaliin sivuvaikutksiin. Tutkimuksista on muutama esimerkki kirjassa. Kannattaa lukea ja keskustella sitten asiasta lääkärin kanssa. Ehkä hänkin voisi saada kirjasta tietoa, jota Suomessa ei ole vielä yleisesti tarjolla suomenkielisenä.

 1. Päivitysilmoitus: Jenni Oxfordista, terve! Uusi näkemys väsymysoireyhtymään. | LIINANBLOGI

 2. Päivitysilmoitus: Pauliina Aarvan Parantavat energiat -kirjan julkistamistilaisuus | Tulenkantajien kirjakauppa

 3. Hei Pauliina !

  Kiitos hyvästä blogistasi!
  Olen itse tehnyt koulutettuna hierojana työtä vuodesta 2005 ja teen tällä hetkellä yhteistyötä mm lääkäri Antti Heikkilän kanssa.

  Sydämen avautumisen myötä aloin hoitamaan ihmisiä ns kokonaisvaltaisesti mm energian kautta.

  Mielestäni kuten kliinisellä puolella tuo kone -vertaus sopii hyvin, niin aivan samoin on hieman käynyt myös psykologian puolella kun on unohdettu (tai kielletty) sielun olemassa olo…

  Odotan mielenkiinnolla tuota ilmestyvää kirjaasi !

  Parhain terveisn, Jukka Lampila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s